Portfolio

(Huis)dieren

Dieren spelen een belangrijke rol in iemands leven. Heeft u eigenlijk al een portret van uw ‘dier’bare? Waar sommige dieren alles doen voor een brokje, doen andere dieren meer hun eigen zin. Maar met veel geduld en liefde is er van ieder dier een mooi portret te maken.

Samen op de foto

Het is een leuke activiteit om samen met uw (huis)dier op de foto te gaan. Dat kan bijvoorbeeld in uw eigen huiselijke omgeving, zoals bij deze serie. De speciale band die de hond en haar baasje delen heb ik hierbij vastgelegd.

In de natuur

Buitenzijn is voor veel dieren het ultieme genieten. Een lange wandeling of rennen achter een bal. Voor het maken van deze portretten ben ik de buitenlucht ingegaan en de honden hebben zich intussen kostelijk geamuseerd.

Geduld en liefde

De kunst is om de persoonlijkheid van een dier te vangen in beeld. Bij het ene dier kost dit meer tijd dan bij het andere, maar elk dier verdient de aandacht die hij of zij verdient. Zo ook deze dieren die terecht zijn gekomen in een dierenasiel. Om ervoor te zorgen dat ze snel hun nieuwe baasje vinden heb ik deze serie dierenportretten gemaakt.