Portfolio

Bedrijfsfotografie

Een promotiecampagne valt of staat met goede beelden. We zeggen niet voor niets: een beeld zegt meer dan duizend woorden. Laten we kijken welke foto’s voor uw bedrijf, product of project nodig zijn. Daarnaast behoort vormgeving tot de mogelijkheden.

Het gezicht van een bedrijf

Medewerkers, bestuursleden en/of vrijwilligers zijn het visiteplaatje voor een organisatie. Door middel van bedrijfsportretten op locatie kan de gewenste uitstraling van het bedrijf worden vertaald in breed inzetbare beelden.

Bedrijfsreportages

Fotografie is onmisbaar bij de exposure van een bedrijf. Deze fotoserie toont beelden uit een promotiecampagne die ik heb gemaakt voor het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk. Het Jeugdwatersnoodmuseum is een interactieve jeugdroute door het museum op basis van waargebeurde verhalen over de watersnoodramp van 1953.

Vormgeving

Fotografie is vaak bestemd voor een of meerdere uitingen. Denk aan een folder of brochure. Dan kan het een groot voordeel zijn als zowel de fotografie als de vormgeving door eenzelfde persoon wordt verzorgt. Deze foto’s tonen een aantal uitgaves die ik heb vormgegeven.